Online adventskalender met producten van Heerlense zaken

Print
Online adventskalender met producten van Heerlense zaken

De online adventskalender van Heerlen Mijn Stad is gestart, met als eerst een te winnen prijs van YV-KE. Afbeelding: Heerlen Mijn Stad

Heerlen / Hoensbroek -

Heerlen Mijn Stad pakt uit met een online adventskalender, om Heerlenaren te inspireren lokaal kerstinkopen te doen en om te laten zien wat voor moois er allemaal te krijgen is in Heerlen-Centrum.

24 dagen lang wordt er via de Facebook- en Instagrampagina van Heerlen Mijn Stad een digitaal deurtje geopend met daarachter een verrassend artikel dat volgers kunnen winnen. De #haalhetlokaal adventskalender is 1 december gestart en eindigt op 24 december.

De cadeauartikelen zijn persoonlijk geselecteerd door een groot aantal Heerlense ondernemers. Door een reactie te plaatsen onder het bericht van de dag, doen deelnemers mee om de prijs te winnen. De winnaar wordt iedere keer de dag erna bekendgemaakt.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu