Sit Happens!: concerten in muziekcentrum De Bosuil in intieme setting

Print
Sit Happens!: concerten in muziekcentrum De Bosuil in intieme setting

Afbeelding: John Peters

Weert -

Onder de noemer ‘Sit Happens!’ vinden er in muziekcentrum De Bosuil de komende periode concerten plaats in een intieme setting. In de zaal is vanwege de geldende coronamaatregelen in plaats van de gebruikelijke 650 bezoekers slechts plek voor 30 personen.

Het vinden van artiesten en bands was voor De Bosuil geen probleem. Veel van hen zitten vanwege corona vaak al maanden stil en staan te popelen om weer het podium op te kunnen. Jan Bas, bekend van de band Rusty Roots, beklimt als eerstvolgende artiest de planken in de reeks ‘Sit Happens!-shows. Hij staat zondag 6 december twee maal op het podium, om 16.00 (uitverkocht) en 19.15 uur. Verder staan er optredens gepland van singer-songwriter Christopher Green (bekend van Pinkpop en De Beste Singer-Songwriter van Nederland), het Vlaamse Dixie Rose (Americana met een bluesy vibe), André van de Boogaart & The Tornado’s en de Neil Young Mirror Band.

Kijk voor het volledige programma van De Bosuil en het bestellen van tickets op de website. Vanwege de coronamaatregelen is de horeca tijdens deze concerten gesloten.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu