Tweemaal 60-jarig jubileum bij Harmonie St. Bavo in Nuth

Print
Tweemaal 60-jarig jubileum bij Harmonie St. Bavo in Nuth

Martin Schrooten ontvangt een oorkonde voor zijn 60-jarig jubileum bij de Koninklijke Harmonie St. Bavo. Afbeelding: Koninklijke Harmonie St. Bavo

Nuth -

Bij de Koninklijke Harmonie St. Bavo in Nuth zijn dit jaar twee leden die hun 60-jarig jubileum vieren als muzikant. Pierre Steins en Martin Schrooten werden met bloemen en een oorkonde in het zonnetje gezet.

Normaliter schenkt de vereniging uitvoering aandacht aan de jubilarissen tijdens het jaarlijks koffieconcert op de laatste zondag van november. Echter ging vanwege de coronamaatregelen dit koffieconcert dit jaar niet door.

Tweemaal 60-jarig jubileum bij Harmonie St. Bavo in Nuth
Ook Pierre Steins werd in het zonnetje gezet. Foto: Koninklijke Harmonie St. Bavo

Steins en Schrooten waren aangenaam verrast dat de voorzitter en de secretaris een bezoek aan huis brachten, om hen namens de gehele vereniging te feliciteren met hun jubileum. Het bestuur van Harmonie St. Bavo is van plan de heren volgend jaar tijdens het concert nogmaals in het zonnetje te zetten.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu