Fietser in Horst aangereden; vermoedelijke dader rijdt door

Print
Fietser in Horst aangereden; vermoedelijke dader rijdt door

Politie zoek een scooterrijder die ervan verdacht wordt dat hij doorreed en een fietser gewond achterliet in Horst. Afbeelding: ANP

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Een fietser uit Horst is maandagmorgen rond elf uur op de Venrayseweg in Horst bewusteloos geraakt na een aanrijding. De politie zoekt een scooterrijder die na het ongeluk is doorgereden.

Volgens een Horster politieman, die na het ongeluk samen met een vrachtwagenchauffeur eerste hulp heeft verleend, zag het slachtoffer er flink gehavend uit. Het vermoeden bestaat dat een scooterrijder die vanuit Venray richting Horst reed de jongen heeft aangereden. Na het ongeluk zou de scooterrijder zijn doorgereden. Daarbij heeft hij de fietser gewond en bewusteloos achtergelaten. De politie is op zoek naar de scooterrijder.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu