Kerstwensen uit Kerkrade: gratis online kerstspecial van Harmonie St. Jozef Kaalheide

Print
Kerstwensen uit Kerkrade: gratis online kerstspecial van Harmonie St. Jozef Kaalheide

Harmonie St. Jozef Kaalheide. Afbeelding: Harmonie St. Jozef Kaalheide.

Kerkrade / Eygelshoven -

Harmonie St. Jozef Kaalheide uit Kerkrade organiseert in samenwerking met Beleef Kerkrade de gratis online kerstspecial ‘Kerstwensen uit Kerkrade’. Op zondag 20 december om 15.00 uur start de special, waaraan ook sopraan Janine Kitzen meedoet.

Kerstwensen uit Kerkrade neemt de kijkers en luisteraars mee op een muzikale reis door advent- en kersttijd. Het doel van het project is om muziek te kunnen maken in de huidige tijd en deze muziek te kunnen delen.

Visible Producties maakt beeld- en geluidsopnames, die vervolgens tot een geheel gemonteerd worden met videobeelden van de stad Kerkrade. Hiermee wordt de kijker en luisteraar meegevoerd op een muzikale reis door Kerkrade Klankstad, waarbij tevens burgemeester Petra Dassen en wethouder Jo Schlangen van de gemeente Kerkrade hun kerstwensen uitspreken.

Vanwege de coronamaatregelen heeft Harmonie St. Jozef Kaalheide haar jaarlijks kerstconcert geannuleerd. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, besloot de vereniging om 2020 toch op een muzikale wijze af te sluiten. Het orkest is onder leiding van de nieuwe dirigent Georges Moreau twee weken geleden begonnen om met zes verschillende ensembles een programma in te studeren.

Kerstwensen uit Kerkrade is op 20 december vanaf 15.00 uur gratis te bekijken via het YouTube-kanaal van Harmonie St. Jozef Kaalheide en via de Facebookpagina van de harmonie en van Beleef Kerkrade.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu