Maastrichtse jazzzangeres biedt met kerstsingle ‘steun in zware tijd’

Print
Maastrichtse jazzzangeres biedt met kerstsingle ‘steun in zware tijd’

Jazzzangeres Anna Nita. Afbeelding: Daphne Stubbe

Heerlen / Hoensbroek / Maastricht / Itteren -

De Maastrichts/Heerlense zangeres Anna Nita brengt vrijdag 18 december, vlak voor kerst, haar nieuwe single ‘Somebody’s Gonna Love You’ uit.

Ze schreef de tekst voor een vriendin die opzag tegen een tweede lockdown, alleen thuis. „Kerst is voor singles een lastige periode. Ik wil haar laten weten hoe speciaal ze is, en dat er zeker een nieuwe liefde op haar pad komt.”

Maar het leid is ook een universele boodschap, Aldus Nita. „Het kan mensen steun bieden in deze moeilijke tijd en al helemaal tijdens Kerst.”

Lees ook: Hoensbroekse Anna Nita debuteert met jazzplaat

De geboren Hoensbroekse debuteerde dit jaar met een jazzplaat: de EP Insulated. Daarvan werd het nummer Cloud Nine toegevoegd aan de top 50 van NPO Radio 2 Soul & Jazz. Ze won bovendien de muziekwedstrijd Frontstage in de regio Heerlen, dat haar komend jaar een optreden oplevert op popfestival Daddy Cool in Heerlen. Nita is opgegroeid in Heerlen. Inmiddels woont ze al een aantal jaar in Maastricht.

Meer informatie: annanitamusic.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu