Dier van de week: Molly

Print
Dier van de week: Molly

Molly. Afbeelding: Dierenopvang Op de Smakterheide

Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray -

Elke week stelt Juanita Janssen van Dierenopvang Op de Smakterheide een dier voor dat op zoek is naar een nieuw thuis. Deze week Molly, een gesteriliseerde poes met karakter. Het is een kruising Scottisch fold met Brits korthaar en ze is 3,5 jaar oud.

Leukste kenmerk?

„Molly is een ontzettend lieve kat, voor degene die haar begrijpt. Ze heeft een wat gereserveerd en eigenzinnig karakter. Dit maakt haar ook weer ontzettend komisch!”

Wat is haar favoriete bezigheid?

„Molly is graag op zichzelf en kiest zelf de momenten om bij je te komen. Ze geniet dan volop van de aandacht die ze krijgt. Maar let op: als ze genoeg heeft, dan is dit ook echt genoeg! Molly is duidelijk in haar signalen en zal daadkrachtig optreden als haar grenzen niet gerespecteerd worden.”

Heeft zij minpuntjes?

„Molly zoekt een plek zonder kleine kinderen en zonder andere huisdieren. Ook wil ze graag naar buiten, het liefst in een afgeschermde tuin of ren.”

Wat voor baas zoeken jullie?

„We zoeken voor haar een fijne, stabiele plek. Zij komt dan zeker tot haar recht. Ze vindt het prettig om rust om haar heen te hebben. Iemand met ervaring met katten is gewenst.”

Gaat jouw hart sneller kloppen van dit verhaal en zou je meer willen weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Dierenopvang Op de Smakterheide, St. Jozeflaan 2, 5817 AC Smakt-Venray. Tel. 0478-639062 of via info@smakterheide.nl. Alle dieren zijn te bekijken op www.smakterheide.nl.

Dierenambulance Centrale: tel. 0478-220800.

Dierenthuiszorg: tel. 06-15206013.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu