Nick Kuipers houdt zijn conditie op peil bij MVV

Print
Nick Kuipers houdt zijn conditie op peil bij MVV

Nick Kuipers. Afbeelding: Peter Schols

Maastricht / Itteren -

Nick Kuipers (28) is terug bij MVV. Hij zal in ieder geval in de maand december zijn conditie op peil houden bij de Maastrichtse club. De verdediger staat onder contract bij de Indonesische club Persib Bandung. Maar de competitie in Indonesië ligt al geruime tijd stil.

Sinds maart is er niet meer gevoetbald in Indonesië. Boosdoener is uiteraard het coronavirus, dat hard toeslaat in het land. Enkele keren leek het er op dat de competitie weer hervat zou worden, maar telkens werden de wedstrijd weer geannuleerd.

Kuipers speelde jarenlang voor MVV en transfereerde in juli 2017 naar ADO Den Haag. Een dik jaar geleden stapte de verdediger over naar Indonesië. Hij leidde zijn team Persib Bandung van de bodem in de competitie naar de subtop. Nu staat Persib, een van de grootste clubs in Indonesië, bovenaan in de stilgelegde competitie.

Kijk naar Komt dat Schot, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Komt dat Schot 3 december. Video: De Limburger

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu