Maasgouw zoekt panelleden

Print
Maasgouw zoekt panelleden

Onder de deelnemers aan het MaasgouwPanel deelt wethouder Tim Snijckers streekpakketten uit. Afbeelding: Gemeente Maasgouw

Heel / Beegden / Stevensweert / Ohé en Laak / Panheel / Thorn / Wessem / Maasbracht / Linne -

Waarom gaan mensen in Maasgouw wonen? Om antwoord te krijgen op die vraag wil de gemeente in januari een vragenlijst rondsturen aan leden van het MaasgouwPanel.

Aan personen die zich onlangs hebben ingeschreven in de gemeente Maasgouw worden deze vragen sinds juli ook gesteld. Ook mensen die hun hele leven al in een van de kernen van Maasgouw wonen, kunnen hun mening geven over de reden waarom men in de gemeente blijft wonen. Het MaasgouwPanel is het online burgerpanel van de gemeente Maasgouw dat zich een paar keer per jaar kan uitspreken via een vragenlijst. De resultaten worden gebruikt voor het verbeteren van de woon- en leefomgeving. Deelname is anoniem. Info en aanmelding via de website van de gemeente Maasgouw.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu