Carnavalsduo Nick en Patrick maakt TikTok dans

Print
Carnavalsduo Nick en Patrick maakt TikTok dans

Patrick en Nick op het LVK in 2019. Afbeelding: Archieffoto Jean-Pierre Geusens

Maastricht / Itteren -

In aanloop naar de ‘corona-vastelaovend’ heeft carnavalsduo Nick en Patrick een TikTok dans gemaakt. Deze dans hoort bij hun nieuwe LVK nummer ‘Springe vaan gelök’.

„In dit lied wordt bezongen dat we dit jaar noodgedwongen thuis carnaval moeten vieren, maar we elkaar dan wel online kunnen zien vieren”, aldus Nick van Oerle en Patrick van de Weijer. „Ook zingen we dat we nog even geduld moeten hebben, maar áls we dan weer mogen, dat we dan zéker gaan springen van geluk”, vult van de Weijer aan. „Dit alles op een vrolijke melodie, want we moeten vooral positief blijven en hoop houden”, zegt Nick.

Het dansje is vanaf 10 december via het TikTok kanaal van Nick van Oerle en van Patrick van de Weijer te zien. Wie wil, kan zijn of haar eigen versie van het dansje opnemen. „Denk maar even aan het dansje dat bij Jerusalema of Savage Love hoort, waarbij er vele varianten bestaan op één en hetzelfde dansje”, zegt het duo. De origineelste video’s worden in de videoclip van Nick & Patrick verwerkt.

De TikTok kanalen van het duo: www.tiktok.com/@patrickvandeweijer en www.tiktok.com/@nickvanoerle

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu