Politie zoekt camerabeelden van schietincident Vaals

 © Track 88

thumbnail:  
thumbnail:

De politie is op zoek naar camerabeelden, die mogelijk duidelijkheid kunnen geven over de achtergrond van de schietpartij, zaterdagmiddag in Vaals.

Bij het incident op de Bosstraat raakten twee personen gewond, een 21-jarige man uit Heerlen en een 28-jarige man uit Duitsland. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie ziet hen tevens als verdachten.

In totaal werden vijf personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Naast de twee gewonden zijn dit drie mannen van 22, 26 en 31 jaar uit Duitsland.

Lees ook: Schoten gelost in centrum van Vaals, twee gewonden en vijf arrestaties

Achtervolging

Het schietincident vond plaats op de Bosstraat. Het lijkt erop dat daaraan voorafgaand een achtervolging heeft plaatsgevonden tussen de verdachten. Daarbij zouden twee auto’ s, een BMW 3-serie en een BMW 5-serie, betrokken zijn geweest.

Schietincident in Vaals. © Track ‘88

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal