Slagwerkgroep Harmonie St. Joseph Sittard zoekt nieuwe leden

Print
Slagwerkgroep Harmonie St. Joseph Sittard zoekt nieuwe leden

De slagwerkgroep van de harmonie. Afbeelding: Harmonie Sint Joseph

Sittard -

Harmonie St. Joseph is op zoek naar nieuwe leden voor de slagwerkgroep Slasj en leerlingen voor het jeugd-harmonieorkest.

De slagwerkgroep bestaat op dit moment uit veertien leden van diverse leeftijden die diverse trommels, percussie-instrumenten en melodisch slagwerk (xylofoon, marimba, vibrafoon) bespelen. Daarnaast is er een jeugd-slagwerkgroep van vier leden. Eind 2019 werd Slasj Limburgs Kampioen en promoveerde naar de tweede divisie en dit jaar werden ze ook Nederlands Kampioen. Aangezien Slasj wil graag doorgroeien zijn ze op zoek naar nieuwe leden. Datzelfde geldt voor het jeugd-harmonieorkest van St. Joseph. Zij zoeken leerlingen die een blaasinstrument willen leren bespelen in het orkest.

Meer informatie over Slasj is te verkrijgen via Fred Revenich: 06-51029854. Voor het jeugdorkest kan informatie opgevraagd worden via Marian Versleijen: 06-14136085.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu