Coronaboetes voor deelnemers seksfeestje in België

Print
Coronaboetes voor deelnemers seksfeestje in België

Afbeelding: Getty Images

Deelnemers aan een seksfeestje in Beringen in Belgisch-Limburg hebben hun uitspatting elk met een coronaboete van 250 euro moeten bekopen.

Veel moeite om de daders te betrappen, had de getipte politie niet. Al door het raam konden de dienders vaststellen dat er volgens de coronaregels te veel mannen en vrouwen bijeen waren. Ze waren ook opvallend schaars gekleed.

De politie had vrijdagavond een melding gekregen dat er mogelijk een illegaal feestje aan de gang was in een huis in Paal, een deelgemeente van Beringen. Na aankomst werd de deur ondanks herhaaldelijk aanbellen en kloppen niet geopend. Pas toen de brandweer ter plaatse kwam om de deur te forceren, werd de politie binnengelaten.

Die trof in eerste instantie zes personen aan. Bij het doorzoeken van de woning vonden de agenten twee mensen in de kelder en nog eens twee op de bovenverdieping, van wie eentje verstopt in een kast. De politie schreef ter plekke tegen tien personen een Covid-boete uit, die meteen werd afgerekend.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu