Venray, Irene, Blerick en Lottum willen door met trainers

Frans Koenen. © Lé Giesen

Venray/Blerick/Lottum/Tegelen -

SV Venray, Sportclub Irene, SV Blerick en SV Lottum willen door met hun huidige trainers. Bij sommige clubs staat een langer verblijf al vast, bij andere is de intentie er om langer door te gaan.

Qasim Hakim

Zo hebben SV Venray en Frans Koenen de intentie om hun samenwerking te continueren. Koenen staat sinds de zomer van 2018 aan het roer in Venray. De oud-prof van Vitesse, NEC en Newcastle United begon geweldig aan het inmiddels afgebroken seizoen. Venray wist alle drie zijn wedstrijden te winnen in de eerste klasse en wordt samen met aartsrivaal Wittenhorst gezien als een serieuze titelkandidaat. Alle reden om Koenen aan boord te houden. De Nijmegenaar was eerder hoofdtrainer van RKHVV, De Bataven, GVVV, Germania en Rood Wit.

Irene

Eric Caasenbrood blijft al zeker nog een jaartje langer de trainer van Sportclub Irene. Caasenbrood heeft zijn contract verlengd en is daardoor ook in 2020/2021 de coach van Irene. Het wordt al het derde jaar voor Caasenbrood bij de club. Bij Blerick lijkt ook een contractverlenging op komst. Erick Verschuren en SV Blerick hebben de intentie om de samenwerking te verlengen. Verschuren is momenteel aan zijn tweede seizoen bezig bij de derdeklasser. De 58-jarige oefenmeester was eerder hoofdtrainer van Tiglieja, VOS, Sportclub Irene, FC Oda, FCV en Helden.

Lottum

Ook in Lottum blijft de coach. Wiel Roox is daar ook volgend seizoen de hoofdtrainer van vijfde klasser SV Lottum. De club is erg tevreden over het functioneren van de Blerickse coach. „Het bestuur heeft aangegeven dat ze zeer te spreken zijn over de intensiteit die aan de dag wordt gelegd tijdens trainingen en wedstrijden en het inpassen van spelers uit de eigen jeugd. We hopen in de toekomst de stap naar de vierde klasse te maken. Daar waar we vorig seizoen al dicht bij”, aldus Roox die eerder hoofdtrainer was bij VCH. Daarnaast werkte hij in de jeugdopleiding van SV Blerick en VVV.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal