Kidsclub Ubachsberg reserveert uurtje in de kerk voor kinderen en ouders op kerstavond

Print
Kidsclub Ubachsberg reserveert uurtje in de kerk voor kinderen en ouders op kerstavond

Afbeelding: ING image

Ubachsberg -

De kerk in Ubachsberg wordt op kerstavond tussen 16.30 en 18.00 uur opengesteld voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar om het kerststalletje te bezichtigen en eventeueel een kaarsje aan te steken.

Om de kerstsfeer in de kerk op 24 december compleet te maken, zal er muziek te beluisteren zijn die verzorgd wordt door de jeugdfanfare en alle kinderen die zich hiervoor hebben opgegeven bij Fenna Ograjensek.

Gezinnen die graag een bezoekje brengen aan de kerk op kerstavond, moeten zich vóór zondag 13 december aanmelden door een mail te sturen naar gezinsvieringenubachsberg@gmail.com. Vermeld hierin de naam, het mailadres en telefoonnummer en met hoeveel personen het gezin komt. Per gezin mogen niet meer dan twee volwassenen meekomen.

Daarnaast krijgen alle kinderen van de basisschool en peuterspeelzaal in Ubachsberg in de loop van december een brief mee naar huis, voorzien van een korte instructie en materialen om een kerstster te knutselen. Hiermee kunnen ze een mooie kerstster maken. Er mag ook een ander knutselwerkje of een tekening gemaakt worden. Als de kinderen dit meenemen op kerstavond, krijgt het knutselwerkje een mooi plekje in de kerk. Alle knutselwerkjes zijn vanaf 27 december te bezichtigen in de kerk.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu