Vrouw (26) overleden na steekincident op straat in Blerick

Print

Persoon overleden na steekincident op straat in Venlo. Video: Keistadnieuws

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Bij een steekincident in Blerick is dinsdagochtend een 26-jarige vrouw overleden. Meerdere politie-eenheden zijn op zoek naar de dader, die voorlopig nog spoorloos is.

De hulpdiensten waren rond twintig over zes opgeroepen voor een melding van een overval op Azaleastraat. Even later bleek het in ieder geval om een steekincident te gaan. Of er een overval aan vooraf is gegaan, is nog niet duidelijk. Een woordvoerder van de politie kon hierover nog geen uitsluitsel geven. „Het slachtoffer ligt niet in, maar buiten de woning”, liet hij weten.

Voor de hulpverlening werd onder andere een traumahelikopter opgeroepen. Die hulp mocht voor het slachtoffer niet meer baten. Een politiewoordvoerder meldt dat de vrouw uit de gemeente Venlo komt, maar waarvandaan precies is nog onduidelijk.

Vrouw (26) overleden na steekincident op straat in Blerick
Foto: Track’88

Via Burgernet deed de politie een oproep om uit te kijken naar een verdachte man van tussen de 30 en 35 jaar. Hij heeft een smal postuur en draagt zwarte kleding en zwarte jas met zwarte capuchon. Mensen die de man zien, worden geadviseerd hem niet te benaderen en de informatie door te geven via 112.

De straat is afgezet en het plaats delict is afgeschermd. Agenten hebben een buurtonderzoek verricht en ook de technische recherche is inmiddels aanwezig voor sporenonderzoek. De toedracht van het geweldsincident wordt nog onderzocht.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →