Max Verstappen is oom: zus bevallen van zoontje Luka

Print
Max Verstappen is oom: zus bevallen van zoontje Luka

Max Verstappen. Afbeelding: ANP

Beschuit met blauwe muisjes voor Victoria Verstappen (21) en haar vriend Tom. De twee zijn maandag de trotse ouders geworden van zoontje Luka. ‘Het beste cadeautje dat we ons konden wensen’, zwijmelt het zusje van Max Verstappen dinsdag op Instagram bij een kiekje van de kleine spruit.

Victoria maakte in mei met een foto bekend in verwachting te zijn van een jongetje. Op het kiekje stond de mode-onderneemster naast haar vriend Tom Heuts, die in het vastgoed werkt. Tussen hen in stond een speelgoedauto van BMW geparkeerd. ‘We kunnen niet wachten om je te ontmoeten, kleine jongen’, schreef de blondine.

Maandag was het zover en kwam de kleine Luka ter wereld. ‘Het beste cadeautje dat we ons konden wensen. Woorden kunnen mijn liefde voor jou niet beschrijven’, aldus de kersverse moeder onder een foto waarop haar zoontje te zien is.

Autocoureur Max Verstappen is maar wat trots op zijn zusje en neefje, blijkt wel uit de vele hartjes die hij onder het bericht achterlaat. Ook F1-analyticus Robert Doornbos, actrice Marly van der Velden en voormalig hockeyster Ellen Hoog feliciteren Victoria met de geboorte van haar zoontje.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu