Belangrijke getuige meldt zich na sms-bom in onderzoek naar liquidatiepoging in Sittard

Print
Belangrijke getuige meldt zich na sms-bom in onderzoek naar liquidatiepoging in Sittard

Afbeelding: Track ‘88

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Na een zogenoemde sms-bom waarbij de politie vorige week een bericht stuurde naar 5000 nummers, heeft zich een belangrijke getuige gemeld van een liquidatiepoging in Sittard.

Dat heeft de politie laten weten in het programma Opsporing Verzocht. Ook sprak de politie met de bestuurder van een Peugeot 206, die eerder was opgeroepen contact op te nemen.

Lees ook: 5000 berichten: sms-bom in onderzoek naar liquidatiezaak Roermondenaar Anthy P.

De 38-jarige Anthmar ‘Anthy’ P. uit Roermond werd zaterdagavond 12 september zittend in zijn auto beschoten op een parkeerplaats aan de Bradleystraat in Sittard. Hij raakte ernstig gewond.

De politie deelde in Opsporing Verzocht beelden van drie auto’s die een dag voor het schietincident op de parkeerplaats waren. Mensen die meer weten van de auto’s of wie er die dag mogelijk in zaten, wordt gevraagd contact op te nemen.

De politie tast nog in het duister over de schutter(s) en de BMW-motorfiets die brandend achtergelaten werd aan de Raadskuilerweg in Geleen. Van een andere mogelijke getuige, die op de bewuste avond in Geleen over de Maaslaan liep, is de identiteit nog niet bekend.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu