Kinderfestijn Winktersjpas in Rodahal afgelast wegens corona, maar er zijn wel alternatieven in de kerstvakantie

Print
Kinderfestijn Winktersjpas in Rodahal afgelast wegens corona, maar er zijn wel alternatieven in de kerstvakantie

Snowboarden tijdens Winktersjpas 2018. Afbeelding: Luc Lodder

Kerkrade / Eygelshoven -

Kinderevenement Winktersjpas in de Kerkraadse Rodahal gaat dit jaar niet door vanwege de coronamaatregelen.

Om de kinderen tot 12 jaar een alternatief te bieden heeft Impuls Jeugd- en Jongerenwerk een aantal activiteiten georganiseerd. Zo zullen de jeugd- en jongerenwerkers op 21 december knutselpakketten bij kinderen thuisbezorgen.

Wijkactiviteiten

Op 23 december zijn er wijkactiviteiten in jongerencentrum The Future en in ‘t Westhoes. Aan beide activiteiten kunnen maximaal 25 kinderen deelnemen. Aanmelden (ook voor de knutselpakketten) kan via wvandenbulk@impulskerkrade.nl. Tijdens alle activiteiten wordt rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen en zijn de activiteiten alleen toegankelijk voor kinderen.

Wethouder Jo Schlangen (Jeugd): „Ik kan me voorstellen dat vooral de jongste bezoekers teleurgesteld zullen zijn. Maar de gezondheid en veiligheid van alle bezoekers van deze activiteit staat voorop. Verplaatsen van Winktersjpas naar hopelijk volgend jaar was daarom de beste optie.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu