Christine le Duc start met nieuw erotisch online platform voor vrouwen

 © Getty Images/EyeEm

ANP

Erotiekbedrijf Christine le Duc komt met een online erotiekplatform voor vrouwen met daarop onder meer erotische verhalen, workshops en adviezen van experts. Daarvoor werkt de onderneming samen met bedrijven, experts en stichtingen die al deskundig zijn. Een van die bedrijven is Ann Summers, het grootste erotiekconcern van het Verenigd Koninkrijk.

Op het platform, genaamd Club le Duc, komen erotische luisterverhalen van Rouze en producten van Sexual Healing, een bedrijf dat „designproducten ontwikkelt om je lichaam beter te leren kennen en ontdekken”. Ook geven seksuologen, psychologen en experts van Christine le Duc tips voor een gezond seksleven.

Christine le Duc wil met het platform niet alleen de drempel voor spannende aankopen verlagen, maar ook „alle interessante nieuwe ontwikkelingen op het gebied van erotiek voor vrouwen een podium geven”. Ook mannen hebben wat aan het platform, omdat zij er „kunnen leren hoe de vrouw met erotiek wil omgaan”, aldus de erotiekketen.

Daarnaast wil de seksshop de beperkingen van sociale media omzeilen, waar erotische content vaak wordt geblokkeerd. „Met een eigen platform zijn we daarin vrij, zonder discussies te krijgen. Natuurlijk hebben wij ook onze eigen waarden om het platform voor vrouwen laagdrempelig en toegankelijk te houden, maar die bepalen we liever zelf”, aldus Audrey van Ham, directrice van Christine le Duc.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal