Kerststollen en kerstdecoratie te koop bij ’t Bakkes va Welte

Print
Kerststollen en kerstdecoratie te koop bij ’t Bakkes va Welte

De kerststollen in de oven van ’t Bakkes va Welte. Afbeelding: ’t Bakkes va Welte

Heerlen / Hoensbroek -

De jaarlijkse kerstwandeling in Welten inclusief het bakken met kerststollen bij ’t Bakkes va Welte gaat dit jaar niet door. Om Kerstmis niet zomaar voorbij te laten gaan, worden op zondag 13 en zondag 20 december kerststollen verkocht bij ’t Bakkes.

Op de twee zondagen staat een tafel voor de Weltermolen met daarop kerstollen, stroop(zeem) en de laatste potjes kweeperengelei, kweeperenchutney en walnoten. Alles is zelfgemaakt van en met natuurlijke producten. De opbrengst van de verkoop van de producten wordt besteed aan het onderhoud van boomgaard De Loorenhof en van ’t Bakkes va Welte.

Als kerstdecoratie wordt de maretak, rode sierappeltjes uit de fruitbomen in de Loorenhof en reuze dennenappels uit de tuin van Anny en Frans verkocht.

Op 13 en 20 december is tevens de Weltermolen geopend van 12.00 tot 16.00 uur, waar Kollenberger speltbloem en speltmeel wordt verkocht.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu