Nederweert deelt ook complimenten uit aan Haaze-Hoof en De Kraal

Print
Nederweert deelt ook complimenten uit aan Haaze-Hoof en De Kraal

Vrijwilligers Wiek Verheijen (links) en Carin Siebers en bestuurslid Thijs Pellemans op de nieuwe beugelbaan in wording van de Haaze-Hoof. Afbeelding: archief Jan-Paul Kuit

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

De vrijwilligers van manege De Kraal in Nederweert en gemeenschapshuis Haaze-Hoof in Ospel krijgen van de burgemeester een gemeentecompliment.

Lees ook: Einde in zicht van ‘tijdperk Minten’ in dorpscafé van Eind

Al bekend was dat Mia en Twan Minten uit Nederweert-Eind een gemeentecompliment ontvangen komend jaar vanwege het runnen van café-zaal Bi-j Le-nie dat als huiskamer van het dorp fungeerde. Het college heeft nu besloten om ook aan de vrijwilligers van stichting paarden- en ponyrijcentrum Nederweert een compliment uit te reiken vanwege de uitbreiding en verduurzaming van manege De Kraal. De vrijwilligers van gemeenschapshuis Haaze-Hoof in Ospel dat in maart 2018 nog dreigde te sluiten en die het initiatief hebben genomen om het onderkomen na een grondige verbouwing weer klaar voor de toekomst te maken.

De gemeentelijke onderscheidingen worden normaal gesproken tijdens de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis overhandigd. Nu die vanwege corona niet door kan gaan, zal burgemeester Birgit Op de Laak de onderscheidingen op locatie uit gaan reiken.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu