Café Mondiaal in Heerlen: filmvertoning van Those Who Feel the Fire Burning

Print
Café Mondiaal in Heerlen: filmvertoning van Those Who Feel the Fire Burning

Afbeelding: Harry Heuts / archief De Limburger

Heerlen / Hoensbroek -

In Café Mondiaal staat op 17 december de film Those Who Feel the Fire Burning van Morgan Knibbe centraal in FIlmhuis De Spiegel in Heerlen. Vanwege de coronamaatregelen is er plaats voor maximaal 30 personen.

Voorafgaand aan de filmvertoning zal filmliefhebber Karin Hermans een korte inleiding geven. In Those Who Feel the Fire Burning vertelt Knibbe de belevenissen van Middellandse Zee-vluchtelingen als een magisch-realistisch verhaal, waarmee hij bewust de grenzen tussen speelfilm, documentaire en videokunst doorbreekt. Na afloop van de film vindt er een gesprek plaats, geleid door Harrie Winteraeken, waar men de gelegenheid krijgt om indrukken en meningen te geven.

Deze aflevering van Café Mondiaal vindt plaats in Filmhuis De Spiegel, in het Royal Theater. Het programma start om 20.00 uur en zal rond 22.00 uur afgelopen zijn. De film duurt 74 minuten.

Kaarten zijn online te bestellen op www.filmhuisdespiegel.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu