Nieuwe leden bij atletiekvereniging Achilles-Top Kaalheide welkom

Print
Nieuwe leden bij atletiekvereniging Achilles-Top Kaalheide welkom

De jongste atletiekjeugd van Achilles-Top in actie in sportpark Kaalheide. Afbeelding: Achilles-Top

Kerkrade / Eygelshoven -

De jeugdleden van atletiekvereniging Achilles-Top mogen ondanks corona buiten sporten in het sportpark van Kaalheide. De vereniging verwelkomt nieuwe leden onder de achttien jaar.

Jongens en meisjes onder de achttien jaar die een passie hebben voor het beoefenen van de atletieksport zijn van harte welkom op de kunststofaccommodatie in sportpark Kaalheide in Kerkrade. Tijdens de trainingen worden onderdelen beoefend zoals sprinten, lopen, springen, werpen en langere loopnummers. Het trainerskorps van atletiekvereniging Achilles-Top staat klaar om iedereen op een deskundige wijze wegwijs te maken binnen de atletieksport en de diverse onderdelen.

De jongens en meisjes van zeven tot en met elf jaar trainen elke dinsdag en donderdag van 17.30 tot 18.30 uur in het sportpark. De jongens en meisjes vanaf twaalf jaar trainen elke dinsdag en donderdag van 18.45 tot 20.15 uur. Ook kent de vereniging een afdeling Nordic Walking en traint op donderdagmorgen de groep ‘sport overdag’.

Nieuwe leden trainen de eerste maand gratis. Kijk voor meer informatie op www.achilles-top.nl of stuur een mail naar achilles.top@gmail.com

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu