Deel 24 van Kerkrade Onderweg ligt in de boekhandels

Print
Deel 24 van Kerkrade Onderweg ligt in de boekhandels

Afbeelding: Historische Kring Kerkrade

Kerkrade / Eygelshoven -

Deel 24 van Kerkrade Onderweg ligt sinds deze maand in de Kerkraadse boekhandels. De uitgave werd gepresenteerd in een filmpje, waarin enkele auteurs vertellen over het artikel dat ze hebben geschreven.

Dat filmpje is te bekijken op de Facebookpagina van de Historische Kring Kerkrade. Deel 24 van Kerkrade Onderweg is te koop voor 15,50 euro.

Kerkrade Onderweg

De Stichting Historische Kring Kerkrade werd opgericht in mei 1986, met als doelstelling het verleden van Kerkrade te onderzoeken in archieven en toegankelijk te maken voor een groter publiek. De resultaten van dit onderzoek worden verwerkt in artikelen, waarbij het streven is deze artikelen in gebundelde vorm jaarlijks uit te brengen in de publicatie Kerkrade Onderweg (uitgegeven door Deurenberg Media, Kerkrade).

Deel 25

Op dit moment wordt al nagedacht over Deel 25 - een jubileumnummer - van Kerkrade Onderweg, dat zal verschijnen in 2021. De Historische Kring Kerkrade vraagt iedereen die herinneringen over Kerkrade wil delen of iemand die een stukje geschiedenis van Kerkrade kent dat niet mag ontbreken in Deel 25 van Kerkrade Onderweg, om contact op te nemen via historischekringkerkrade@gmail.com

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu