Kaartverkoop van start voor opera Rusalka in grindhaven Grensmaas

Print
Kaartverkoop van start voor opera Rusalka in grindhaven Grensmaas

De cast van de opera Rusalka. Afbeelding: De Limburger

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Kaartjes voor de opera Rusalka (De Kleine Zeemeermin) in de haven van Consortium Grensmaas bij Schipperskerk zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Tickets zijn te bestellen via de service van theater De Domijnen in Sittard-Geleen. De kosten bedragen twintig euro per kaartje. De zes voorstellingen worden opgevoerd in juni en juli volgend jaar. Telkens is er plek voor vijfhonderd bezoekers op de tribune op de kade.

Lees ook: Opera Rusalka in grindverwerkingshaven bij Schipperskerk krijgt een behoorlijk Limburgs tintje

Rusalka van Antonín Dvorák komt in grote lijnen overeen met het sprookje De Kleine Zeemeermin van Hans Christian Andersen. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Sef Thissen, Lien Haegeman, Kristina Bitenc en Irene Hoogveld. Het twintigkoppige orkest staat onder leiding van de Zweedse dirigent Per-Otto Johansson.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu