Kaartverkoop van start voor opera Rusalka in grindhaven Grensmaas

Print
Kaartverkoop van start voor opera Rusalka in grindhaven Grensmaas

De cast van de opera Rusalka. Afbeelding: De Limburger

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Kaartjes voor de opera Rusalka (De Kleine Zeemeermin) in de haven van Consortium Grensmaas bij Schipperskerk zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Tickets zijn te bestellen via de service van theater De Domijnen in Sittard-Geleen. De kosten bedragen twintig euro per kaartje. De zes voorstellingen worden opgevoerd in juni en juli volgend jaar. Telkens is er plek voor vijfhonderd bezoekers op de tribune op de kade.

Lees ook: Opera Rusalka in grindverwerkingshaven bij Schipperskerk krijgt een behoorlijk Limburgs tintje

Rusalka van Antonín Dvorák komt in grote lijnen overeen met het sprookje De Kleine Zeemeermin van Hans Christian Andersen. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Sef Thissen, Lien Haegeman, Kristina Bitenc en Irene Hoogveld. Het twintigkoppige orkest staat onder leiding van de Zweedse dirigent Per-Otto Johansson.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen