Frisse Wind Heerlen ondersteunt nieuwe projecten bij het opstarten

Print
Frisse Wind Heerlen ondersteunt nieuwe projecten bij het opstarten

Afbeelding ter illustratie. Afbeelding: ING image

Heerlen / Hoensbroek -

Mensen met een idee om Heerlenaren dichter bij elkaar te brengen, kunnen hun project aanmelden bij Frisse Wind Heerlen. Frisse Wind, onderdeel van Samen Heerlen, kan Heerlenaren begeleiden en (financieel) ondersteunen bij het opstarten van een nieuw project.

Dit is mogelijk dankzij de City-Boost-donatieregeling van het VSBfonds. In de periode van 2020-2022 kan Frisse Wind hiervan gebruikmaken en nieuwe projecten voor stad en buurt ondersteunen.

Ideeën tot leven brengen

Frisse Wind helpt initiatiefnemers om hun ideeën tot leven te brengen. Dat doet de organisatie door advies te geven, deelnemers wegwijs te maken en hen in contact te brengen met interessante mensen en organisaties voor hun projecten. Mensen die een aanvraag willen indienen voor financiële ondersteuning door Frisse Wind zullen geholpen worden om die kans zo groot mogelijk te maken.

Inwoners, verenigingen en vrijwilligersorganisaties - met of zonder ervaring - worden uitgenodigd om hun ideeën met Frisse Wind te delen. Het maakt niet uit of initiatiefnemers iets groots of kleins willen organiseren. De scout-coaches van Frisse Wind bekijken graag samen of het idee in aanmerking komt voor begeleiding en een mogelijke financiële bijdrage.

Aanmelden

Een project aanmelden gaat als volgt: ga naar www.frissewindheerlen.nl, vul het contactformulier in en deel het idee. Vervolgens neemt een scout-coach van Frisse Wind contact op via telefoon of mail voor een kennismaking.

Bel voor meer informatie op maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren naar 06-48441235.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu