Groepstentoonstelling ‘Currents’ biedt podium aan pril artistiek talent; te zien bij Marres Maastricht

Groepstentoonstelling ‘Currents’ biedt podium aan pril artistiek talent; te zien bij Marres Maastricht

Kunstliefhebbers kunnen tijdens de achtste editie van Currents kennismaken met artistiek talent. Afbeelding: UitTipsLimburg

Maastricht / Itteren -

De jaarlijkse groepstentoonstelling Currents, met werk van recent afgestudeerde kunstenaars van academies in Zuid-Nederland, België en Noordrijn-Westfalen, is van donderdag 17 december tot en met zondag 31 januari te bewonderen bij Marres in Maastricht.

Deze achtste editie van het evenement, georganiseerd door Marres en Z33, laat kunstwerken van veertien jonge kunstenaars samenkomen in een netwerk van verhalen, ervaringen en posities. Bezoekers kunnen volgens de organisatie rekenen op een variëteit aan vormen, waaronder installaties, textielkunst, video en performance.

Over Currents

Currents is een jaarlijkse terugkerende groepstentoonstelling met werk van jonge kunstenaars uit de Euregio. De expositie is ingebed in een ruimer begeleidingstraject waarin training, netwerk en professionalisering centraal staan.

Currents is te zien van donderdag 17 december tot en met zondag 31 januari in Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur, Capucijnenstraat 98 in Maastricht. Entree: € 10,- (€ 5,- voor studenten en 65-plussers). Voor openingstijden zie www.marres.org.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu