Schimmertse Celine Weerts met nieuwe voorstelling in De Domijnen

Schimmertse Celine Weerts met nieuwe voorstelling in De Domijnen

Celine Weerts staat met haar voorstelling Ont.moeten in schouwburg De Domijnen. Afbeelding: Create & Friends

Schimmert / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Obbicht / Grevenbicht / Sittard / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Geleen / Graetheide / Windraak -

De uit Schimmert afkomstige Celine Weerts staat zaterdag 16 januari met haar nieuwe voorstelling Ont.moeten op de planken van schouwburg de Domijnen in Sittard.

In Ont.moeten vertelt Weerts aan de hand van luisterliedjes van onder meer Stef Bos, Bløf en Acda en de Munnik over persoonlijke ontmoetingen die samenhangen met haar herinneringen alsmede over ‘het alsmaar van alles moeten en het feit dat je jezelf daarin soms kunt verliezen’.

Zang en musical

De in 1990 geboren Celine Weerts liet op haar zeventiende de Limburgse heuvels achter zich voor studies zang en musical in Tilburg en Den Haag. Begin 2021 keert ze terug naar het zuiden om haar publiek op muzikale wijze deelgenoot te maken van haar verhaal. Ze wordt daarbij begeleid door piano en saxofoon.

De voorstelling Ont.moeten is te zien op zaterdag 16 januari om 19.00 en 21.00 uur in schouwburg De Domijnen, Mgr. Claessensstraat 2 in Sittard. Kaarten kosten € 17,50 en zijn te reserveren via www.dedomijnen.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu