Winterlezen Junior: voorlees-halfuurtje voor kleuters in bieb

Winterlezen Junior: voorlees-halfuurtje voor kleuters in bieb

In diverse bibliotheken staan winterse voorleessessies op de agenda. Afbeelding: UitTipsLimburg

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek / Amstenrade / Stein / Echt / Sittard -

In diverse bibliotheken in de regio staan voor kinderen van 3 tot 6 jaar en hun ouders zogenaamde voorlees-halfuurtjes op het programma. Het betreft een speciale editie van de Boekenschatkist: Winterlezen Junior.

De voorleessessies zijn gratis toegankelijk en duren ongeveer een half uur. Bezoekertjes kunnen zich opmaken voor verhalen over onder meer elfjes, Rudolph met de rode neus en voorbij razende arrensleeën.

Lees ook: Door deze tips maak je lezen leuk voor kinderen

Vr. 18-12 om 10.30 uur in Leeswinkel Echt, ma. 21-12 om 10.30 uur in Bibliotheek Ligne (De Domijnen Sittard), di. 22-12 om 10.30 uur in Leeswinkels Beek en Stein, wo. 23-12 om 14.00 uur in Leeswinkels Born en Geleen en om 15.00 uur in Bibliotheek Amstenrade. Kijk voor info op www.dedomijnen.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu