Rozenhof Lottum houdt kerst-inloop door de tuin die vrijwilligers twee keer zo groot hebben gemaakt

Print
Rozenhof Lottum houdt kerst-inloop door de tuin die vrijwilligers twee keer zo groot hebben gemaakt

Vrijwilligers hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de uitbreiding van de Rozenhof Lottum. Afbeelding: Rozenhof Lottum

Lottum -

De Rozenhof in Lottum heeft er een stuk tuin van 8000 vierkante meter bij. Een Engelse landschapstuin is het. Tijdens een kerst-inloop kunnen bezoekers ‘m voor het eerst zien.

Ook de nieuwe veldschuur is klaar, zegt een woordvoerder van de Rozenhof. „Natuurlijk mag het horecagedeelte niet open. Maar mensen kunnen op 25, 26 en 27 december van 11.00 uur tot 16.00 uur door de tuin wandelen. Die wordt feestelijk versierd en verlicht. In onze veldschuur komt een kerststal.” De toegang is gratis.

De vrijwilligers van de Rozenhof hebben in deze coronatijden hard gewerkt aan de uitbreiding van het kenniscentrum voor de roos. Er is een stuk tuin van 8000 vierkante meter bij gekomen. De Rozenhof is daarmee in één klap dubbel zo groot geworden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu