Stein zoekt medewerkers stembureaus

Print
Stein zoekt medewerkers stembureaus

De gemeente Stein zoekt extra krachten voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021. Afbeelding: elkestemtelt.nl

Stein / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Veldschuur / Catsop / Meers -

De gemeente Stein is op zoek naar extra mensen om tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021 de stembureaus te bemannen.

Als gevolg van de coronamaatregelen is dit keer namelijk meer personeel nodig om de verkiezingen in goede banen te leiden. Iedereen van 18 jaar en ouder kan zich aanmelden. Het takenpakket behelst onder meer het beantwoorden van vragen van kiezers, het controleren van de identiteit, het innemen van stempassen en volmachten en het tellen van de stemmen na sluiting van de stemlocatie.

Ter voorbereiding wordt stembureaumedewerkers een korte, digitale cursus aangeboden. Deelnemers ontvangen voor hun inzet een financiële vergoeding van de gemeente.

Stuur voor meer informatie een mailtje naar verkiezingen@gemeentestein.nl. Direct aanmelden kan via het aanmeldformulier op www.gemeentestein.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu