Gratis ondersteuning voor mensen met slechte taalbeheersing in bibliotheken Valkenburg en Vaals

Print
Gratis ondersteuning voor mensen met slechte taalbeheersing in bibliotheken Valkenburg en Vaals

In diverse bibliotheken staat wekelijks het Taalcafé op de agenda Afbeelding: Heuevllandbibliotheken.nl

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt / Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis -

In de bibliotheken van Valkenburg en Vaals staat komende woensdag weer het Taalcafé op de agenda. De bijeenkomsten zijn bestemd voor iedereen die graag beter Nederlands wil leren lezen en schrijven.

Bezoekers krijgen hulp bij lezen, schrijven en spreken, maar kunnen ook terecht voor hulp bij het invullen van formulieren of het schrijven van een brief. De ondersteuning is in handen van vrijwilligers.

Het Taalcafé vindt wekelijks plaats. De eerstvolgende is woensdag 16-12 van 10.00-12.00 uur in Bibliotheek Valkenburg. In Bibliotheek Vaals tussen 10.30 en 12.30 uur. Bel voor meer info naar 043-6016655 of stuur een mail naar marielle.janssen@heuvellandbibliotheken.nl.

Kijk voor meer informatie over uitjes, evenementen en activiteiten op uittipslimburg.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu