Noord-Limburgs onderonsje bij PSV-FC Utrecht: Panningenaar Jorrit Hendrix versus Willem Janssen uit Well

Print
Noord-Limburgs onderonsje bij PSV-FC Utrecht: Panningenaar Jorrit Hendrix versus Willem Janssen uit Well

Jorrit Hendrix Afbeelding: ANP Pro Shots

Baarlo / Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp / Panningen -

De wedstrijd tussen PSV en FC Utrecht betekent ook een Noord-Limburgs onderonsje. Panningenaar Jorrit Hendrix (PSV) en Willem Janssen (FC Utrecht) uit Well treffen elkaar zondagmiddag (16.45 uur) in het Philips Stadion. Het tweetal lijkt de wedstrijd wel op de bank te moeten beginnen.

Hendrix deed afgelopen donderdag in de met 4-0 gewonnen Europa League-wedstrijd tegen Omonia Nicosia negentig minuten mee. Of de middenvelder opnieuw in basis mag beginnen van PSV-coach Roger Schmidt lijkt niet waarschijnlijk, omdat de Duitser doorgaans de voorkeur geeft aan Ibrahim Sangaré. Dat geldt ook voor ex-VVV’er Janssen die nog niet zo lang hersteld is van een zware blessure. In de wedstrijd vorige week van FC Utrecht tegen ADO Den Haag (1-1) kwam Janssen pas in de 83e minuut in het veld voor Gyrano Kerk.

Lees ook: Utrecht-aanvoerder Willem Janssen overwint knieblessure èn corona

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu