Voucheractie voor mensen met een koopwoning in Sittard-Geleen: 65 euro korting op energiebesparende producten en diensten

Print
Voucheractie voor mensen met een koopwoning in Sittard-Geleen: 65 euro korting op energiebesparende producten en diensten

Een slimme energiemeter. Afbeelding: De Limburger/ John Peters Fotografie

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Mensen met een koopwoning in Sittard-Geleen kunnen vanaf maandag een voucher van 65 euro korting aanvragen op energiebesparing in hun huis, zoals isolatie of een energiemeter.

Denk hierbij aan producten die energie besparen (zoals isolatie, tochtstrips en radiatorfolie), het energiegebruik veranderen (bijvoorbeeld energiemeters, douchetimer en advies) of het vervangen van verlichting.

Duurzaamheid

Dankzij een uitkering de ‘Regeling Reductie Energiegebruik’ vanuit het Rijk startte de gemeente Sittard-Geleen deze voucheractie, met als doel om meer koopwoningen in dit gebied te verduurzamen. Om gebruik te maken van de voucheractie moeten mensen in het bezit zijn van een koopwoning in de gemeente Sittard-Geleen. De voucher geeft korting op aangeschafte producten en diensten bij verschillende bedrijven. Welke bedrijven dit zijn, is te vinden op www.nieuweenergieinlimburg.nl.

Vijfduizend exemplaren

Het bedrag van de voucher moet in één keer worden besteed. Een eventuele restwaarde van de voucher vervalt dus. De voucher is niet inwisselbaar voor geld en retourneren van producten is niet mogelijk. Er zijn maximaal vijfduizend vouchers beschikbaar.

Lees ook: Drieduizend huurwoningen in Midden-Limburg verduurzaamd

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee