Scouting Geulle verspreidt uit Betlehem afkomstige Vredeslicht

Print
Scouting Geulle verspreidt uit Betlehem afkomstige Vredeslicht

Scoutinggroep Geulle deelt binnenkort aan gegadigden het Vredeslicht uit. Afbeelding: Facebook Vredeslicht Nederland

Geulle -

Scoutinggroep Geulle ontvangt binnenkort het Vredeslicht, dat jaarlijks in Bethlehem wordt ontstoken. Volgend weekend draagt de groep het licht over aan eenieder die het ontvangen wil.

Het Vredeslicht wordt inmiddels meer dan 25 jaar in de aanloop naar Kerst over de wereld verspreid. Het idee erachter is dat een klein vlammetje zodoende langzaam maar zeker transformeert in een oceaan van licht. Mensen die zich door deze gedachte aangesproken voelen en het licht eventueel verder willen verspreiden, zijn welkom om het in ontvangst te nemen. Bezoekers wordt verzocht een eigen kaars of lantaarn mee te nemen én zich aan de coronamaatregelen te houden.

Gegadigden zijn zaterdag 19 en zondag 20 december tussen 19.00 en 22.00 uur welkom bij het scoutinggebouw aan de Hulserstraat 17 in Geulle. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via vredeslicht@scoutinggeulle.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu