Zevenklapper voor Barcelona en Martens; invalbeurt na een uur voor speelster uit Bergen

Print
Zevenklapper voor Barcelona en Martens; invalbeurt na een uur voor speelster uit Bergen

Lieke Martens Afbeelding: Hollandse Hoogte / ANP

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld / Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp -

De dames van FC Barcelona hadden zaterdagmiddag geen kind aan Valencia. Het team van Lieke Martens uit Bergen won in de Spaanse sinaasappelstad met 0-7.

Martens begon op de bank. Na een uur spelen kwam ze in het veld. Hoogstwaarschijnlijk werd ze gespaard voor het Champions League-treffen van aanstaande woensdag. Dan staat de thuiswedstrijd tegen PSV op het programma. Martens won met Barcelona in Eindhoven al met 1-4. In dat duel was de oud-speelster van VVV eenmaal trefzeker.

Lees ook: Lieke Martens en co sparen PSV bij debuut

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen