Na diefstal in Venlo met auto tegen boom in Roermond

Print
Na diefstal in Venlo met auto tegen boom in Roermond

Afbeelding: AVLimburg

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Na een diefstal in Venlo is een 32-jarige man op de vlucht voor de politie met zijn auto in Roermond tegen een boom gereden.

De politie kreeg in de nacht van zaterdag op zondag rond 01:00 uur een melding van diefstal bij een tankstation aan de A67 in Venlo. Volgens de politie had een 32-jarige man – van wie de woonplaats nog onbekend is – een kleine buit gemaakt bij het tankstation, waarna hij op de vlucht sloeg.

Na de diefstal reed de 32-jarige richting Venlo/Blerick. De politie kwam hem daar op het spoor en zette de achtervolging in. Die eindigde in Roermond waar de 32-jarige met zijn auto tegen een boom reed. De politie heeft de man vervolgens aangehouden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu