Ajacied Promes gearresteerd wegens vermeende betrokkenheid bij steekpartij

Print
Ajacied Promes gearresteerd wegens vermeende betrokkenheid bij steekpartij

Promes speelde zaterdag de hele wedstrijd tegen PEC Zwolle (4-0) en nam de tweede treffer van Ajax voor zijn rekening. Afbeelding: ANP

Ajax-voetballer Quincy Promes is zondagmorgen gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij een ernstige steekpartij, melden bronnen aan het ANP. Daarbij zou een familielid van de voetballer ernstig gewond zijn geraakt.

Het is niet duidelijk waarom de voetballer vanmorgen pas is opgepakt, meldt de site van RTL Boulevard want het incident zou eind juli al hebben plaatsgevonden. Volgens De Telegraaf kreeg de 28-jarige Ajacied en Oranje-international op een feest in Abcoude ruzie met een familielid. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd, maar het familielid is die avond zwaargewond geraakt.

De politie wil alleen bevestigen dat er een 28-jarige Amsterdammer is opgepakt om een incident in Abcoude, maar wil daarbij niet zeggen of het ook om Promes gaat. De Ajacied speelde zaterdag de hele wedstrijd tegen PEC Zwolle (4-0) en nam de tweede treffer van Ajax voor zijn rekening.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu