Inloopuur voor hoogbegaafde en zeer getalenteerde mensen in Bibliotheek Meerssen

Mensen die als gevolg van hoogbegaafdheid tegen problemen aanlopen kunnen woensdag terecht in Bibliotheek Meerssen. © website Bibliotheek Meerssen

Meerssen -

Bibliotheek Meerssen houdt woensdag een inloopuur voor hoogbegaafden. Tijdens de bijeenkomst is er aandacht voor zaken waar mensen met uitzonderlijke talenten of intelligentie zoal tegenaan lopen.

Redactie

De activiteit staat onder begeleiding van talentbegeleider Anke van Geel, die in haar praktijk regelmatig te maken heeft met mensen die problemen ervaren als gevolg van hun (hoog)begaafdheid, en is specifiek bedoeld voor mensen die creatief begaafd, getalenteerd, slim of uitzonderlijk (hoog)begaafd zijn en in alles een uitdaging zien óf bijvoorbeeld moeten leven met allerlei overgevoeligheden.

Het inloopuur staat gepland op woensdag 16 december van 15.00 tot 17.00 uur in Bibliotheek Meerssen. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan door te bellen naar 043-3642411 of een mailtje te sturen naar info@bibliotheekmeerssen.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal