Trajekt en MECC zamelen speelgoed en voedsel in voor mensen die tijdens de coronacrisis in financiële problemen zijn geraakt

Print
Trajekt en MECC zamelen speelgoed en voedsel in voor mensen die tijdens de coronacrisis in financiële problemen zijn geraakt

Afbeelding: ANP

Maastricht / Itteren -

Samen met welzijnsstichting Trajekt zamelen de medewerkers van congrescentrum MECC in Maastricht speelgoed, kleding en voedsel in voor „een steeds groter wordende groep mensen die tijdens de coronacrisis in financiële problemen zijn beland”

„Alle medewerkers van MECC Maastricht dragen hun steentje bij en verzamelen speelgoed, kleding en voedsel via familie, buren en vrienden”, schrijft het team van het MECC, dat hoopt dat ook andere mensen spullen willen doneren. Komende donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur staat het team klaar om de spullen in ontvangst te nemen. „Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze inzameling op een ‘corona-proof’ wijze gedaan wordt.” Mensen kunnen met de auto of fiets door de Zuidhal van het MECC (poort 14 aan het Duboisdomein) rijden en hun spullen via de ‘drive-through’ overhandigen. „Stichting Trajekt haalt deze spullen vervolgens op en zorgt ervoor dat dit bij gezinnen terecht komt die het het hardst nodig hebben.” Speelgoed en kleding moeten wel in goede staat verkeren.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu