Verbijstering door ongepaste opmerking tijdens online meeting met Máxima

Print
Verbijstering door ongepaste opmerking tijdens online meeting met Máxima

Afbeelding: Twitter

Het was even schrikken tijdens de online conferentie van Fempower Your Growth - een organisatie voor vrouwelijke ondernemers - die werd bijgewoond door koningin Máxima. Eén van de toeschouwers maakte een wel erg ongepaste opmerking, en de koningin was zichtbaar verbijsterd.

Meer dan honderd vrouwelijke ondernemers en bankiers mochten inbellen tijdens de slotbijeenkomst van Fempower Your Growth, waaronder koningin Máxima als speciale gast, blijkt uit beelden van televisieprogramma Blauw Bloed. ,,Wat een eer dat u hierbij bent”, gaat de woordvoerder van start. Ze wordt echter onderbroken door één van de andere deelnemers: ,,Kan het dan ook beter beeld worden? Of blijft het dit kutbeeld?”, klinkt het. Het is onduidelijk wie de ongepaste opmerking maakte, maar de koningin was duidelijk van haar stuk gebracht.

De gesprekleidster verontschuldigt zich vervolgens. ,,Het was niet hier in de zaal, maar wie dit wel zei? Ik moet zeggen dat ik even van mijn à propos ben. Oké, ik ga maar gewoon door. Excuses majesteit.” Daarop gooit Máxima haar handen vragend in de lucht, eveneens verbijsterd door de gebezigde taal.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu