Jassenactie van De Koempel in Geleen krijgt nog een verrassend staartje: cheque van duizend euro

Print
Jassenactie van De Koempel in Geleen krijgt nog een verrassend staartje: cheque van duizend euro

Aalt Fikse van het Leger des Heils ontvangt van Nicole Franssen (midden) de cheque. Rechts Myra Wijnen. Afbeelding: De Koempel

Geleen -

De winterjassenactie van De Koempel in Lindenheuvel heeft nog een verrassende wending gekregen. Kort daarna stond namelijk de Rabobank op de stoep met een cheque van duizend euro.

Myra Wijnen, raadslid in Sittard-Geleen namens GOB, bezocht De Koempel onlangs om winterjassen af te geven. Zij raakte zo onder de indruk dat ze contact zocht met Rabobank Zuid-Limburg West. De bank geeft medewerkers namelijk de mogelijkheid een zelfgekozen maatschappelijke initiatief in de eigen leefomgeving financieel te ondersteunen. „Binnen vijf dagen stond Nicole Franssen op de stoep met een cheque van duizend euro”, vertelt Aalt Fikse van het Leger des Heils. „Het was een complete verrassing. Het doet ons goed om te ervaren dat het werk hier in de De Koempel op deze wijze gewaardeerd wordt.”

De Koempel is een ontmoetingswinkel van het Leger des Heils in de Anjelierstraat waar iedereen welkom is voor een koffie en een luisterend oor. Onlangs werden ook Stichting Petje af en Het Barbara Comité Geleen-Lindenheuvel in het zonnetje gezet door de bank.

Lees ook: Rabobank doneert 1000 euro voor restauratie van vaandel Mijnwerkersbond Lindenheuvel

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu