Kids uit Vaals, Meerssen en Berg en Terblijt winnen schrijfwedstrijd ‘De Tijdreiziger'

In Vaals werden de winnaars van schrijfwedstrijd ‘De Tijdreiziger’ bekendgemaakt. © Facebook Heuvellandbibliotheken

Vaals -

In de bibliotheek van Vaals zijn zaterdag de winnaars bekendgemaakt van de schrijfwedstrijd die in het kader van Kinderboekenweek 2020 plaatsvond.

Redactie

Bijna vijftig kinderen schreven een verhaal over een tijdreiziger die terugkwam in 2020, een jaar waarover, volgens de opdracht, in de toekomst niet veel bekend is.

De twintig beste verhalen zijn gebundeld in een boek, waarvoor kinderboekenschrijver Michael Reefs het eerste hoofdstuk schreef. De winnaars namen in de bieb van Vaals hun prijs in ontvangst: een door Michael Reefs gesigneerd exemplaar van het boek én een cupcake met een afbeelding van de voorkant van het boek.

Voor de drie beste verhalenschrijvers was er bovendien een extra prijs. Iris Pleijers uit Berg en Terblijt, Lani Tulleners uit Meerssen, Lee Schmitz uit Vaals gingen met de eer aan de haal mochten een boek van Michael Reefs uitzoeken.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal