Kids uit Vaals, Meerssen en Berg en Terblijt winnen schrijfwedstrijd ‘De Tijdreiziger'

Print
Kids uit Vaals, Meerssen en Berg en Terblijt winnen schrijfwedstrijd ‘De Tijdreiziger'

In Vaals werden de winnaars van schrijfwedstrijd ‘De Tijdreiziger’ bekendgemaakt. Afbeelding: Facebook Heuvellandbibliotheken

Vaals / Berg en Terblijt / Meerssen -

In de bibliotheek van Vaals zijn zaterdag de winnaars bekendgemaakt van de schrijfwedstrijd die in het kader van Kinderboekenweek 2020 plaatsvond.

Bijna vijftig kinderen schreven een verhaal over een tijdreiziger die terugkwam in 2020, een jaar waarover, volgens de opdracht, in de toekomst niet veel bekend is.

De twintig beste verhalen zijn gebundeld in een boek, waarvoor kinderboekenschrijver Michael Reefs het eerste hoofdstuk schreef. De winnaars namen in de bieb van Vaals hun prijs in ontvangst: een door Michael Reefs gesigneerd exemplaar van het boek én een cupcake met een afbeelding van de voorkant van het boek.

Voor de drie beste verhalenschrijvers was er bovendien een extra prijs. Iris Pleijers uit Berg en Terblijt, Lani Tulleners uit Meerssen, Lee Schmitz uit Vaals gingen met de eer aan de haal mochten een boek van Michael Reefs uitzoeken.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu