Oproep provincie en Limburgse gemeenten: verlies elkaar niet uit het oog

Print
Oproep provincie en Limburgse gemeenten: verlies elkaar niet uit het oog

De Provincie en Limburgse gemeenten roepen burgers op om elkaar in deze periode niet te vergeten.

Zuid-Limburg / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Valkenburg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt / Gulpen / Ingber / Reijmerstok -

De coronacrisis heeft al heel wat mensen doen vereenzamen en de nieuwe lockdown maakt de situatie er vast niet beter op. Belangrijk dus om elkaar niet te vergeten, menen de Provincie Limburg en de Limburgse gemeenten.

„Omkijken naar elkaar is belangrijk in deze tijd en dat kan heel eenvoudig door bijvoorbeeld een kaartje te sturen naar een dierbare die je mist", laat een woordvoerder weten. Met de campagne #SamenTegenEenzaamheid hopen gemeenten en de provincie mensen ertoe te bewegen aan hen die het nodig hebben te laten weten dat er aan ze wordt gedacht. Mensen die aan oproep gehoor willen geven, kunnen dat op geheel eigen wijze doen.

Klik hier voor meer informatie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu