Opruimdag in het Heidserpark en het park Weggebekker

Het openluchttheater in het Heidserpark. © BAS QUAEDVLIEG / archief De Limburger

Brunssum/Heerlen -

Het Heidserpark en het park Weggebekker, op het grensgebied tussen Brunssum en Heerlen, worden op 16 januari onder handen genomen tijdens een opschoonactie waarbij zwerfafval wordt opgeruimd.

Redactie

De opschoonactie start bij het openluchttheater bij de visvijver in het Heidserpark en vindt plaats tussen 9.30 en 12.00 uur. De actie is bedoeld om de parken op te schonen, maar ook om genoeg vrijwilligers te werven en ondersteuning te krijgen van de gemeenten Brunssum en Heerlen om de parken tevens in de toekomst schoon te houden. De gemeente Heerlen faciliteert om te beginnen de actie op 16 januari met grijpers en afvalzakken en zorgt ervoor dat het verzamelde vuil wordt opgehaald.

Wethouder Claessens van de gemeente Heerlen en wethouders l’Espoir en Mertens van de gemeente Brunssum helpen mee tijdens de opschoonactie. Ook helpen mensen van het Leger des Heils, Scouting Vrieheide, woningvereniging Woonpunt en diverse andere vrijwilligers uit de omgeving mee.

Aanmelden om mee te helpen met de opschoonactie op 16 januari kan bij John Bexkens (06-45860436) of Gert-Jan Blom (06-51785615).

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal