WijLimburg Magazine: Ondernemen en digitaliseren

Print
WijLimburg Magazine: Ondernemen en digitaliseren

De nieuwste uitgave van het WijLimburg Magazine is verschenen. Het winternummer staat deze keer ook weer vol met verhalen door, over en voor ondernemers. Het magazine verschijnt zoals altijd op papier, maar is ook als digitale variant te lezen.

Deze wintereditie staat in het teken van digitalisering. Persoonlijk heb ik een haat-liefdeverhouding met dit onderwerp. Ik ben dol op allerlei digitale snufjes, maar vraag me niet hoe het werkt. Wat dat betreft ben ik een digibeet. Digitalisering gaat om vertrouwen op de expertise van de ondernemers die er wel verstand van hebben. In dit magazine komen er een fiks aantal voorbij. Mooi om te lezen hoe zij ons verder kunnen helpen in de digitale transformatie waarin we ons bevinden.

Verder kunt u kennismaken met een nieuwe rubriek: ‘Het ambacht’. Marcel Jongen van NEON73 in Voerendaal bijt het spits af. Dat kunstenaars ook ondernemers (kunnen) zijn, bewijst Miriam Vleugels. “Ik ben zelfs een bewust commerciële tante”, zegt ze zelf. De Kerkraadse verkoopt dan ook kunst per vierkante meter. Tim Goosen, eigenaar van TG Engineering in Sittard, neemt ons mee naar de Ardennen. Daar zwoegt hij -buiten kantooruren- door de knetterharde klei. Djuri Lavain uit Stein is niet alleen een meester in de rechten, maar ook een meester in de krijgskunst. De bestuursrechtadvocaat past de vaardigheden in de krijgskunst ook toe in zijn vak. In figuurlijke zin welteverstaan. ‘Kapitein ter zee’, Remy Bordewin uit Valkenburg, vertelt waarom zijn vloot van bedrijfjes de coronastorm nog altijd weet te trotseren. John Straten van Full Account in Venlo laat ons zijn verbouwde kantoor zien. Een architectonisch hoogstandje. Zijn uitspraak ‘De buitenkant zegt alles over de inhoud’, snijdt hout. Dit en nog veel meer ligt op u te wachten om gelezen te worden.

Lees het nieuwe WijLimburg Magazine hier .

Altijd op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws?

Iedere werkdag rond de klok van 7.00 uur ontvangt u het meest actuele Limburgse ondernemersnieuws in uw mailbox. Klik hier om u gratis aan te melden.