Supermarkt in Horst ontruimd vanwege brandlucht

Print
Supermarkt in Horst ontruimd vanwege brandlucht

Afbeelding: Horst24

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

In het centrum van Horst is maandagmiddag supermarkt Jan Linders ontruimd. Medewerkers hadden een brandlucht waargenomen.

De brandweer werd omstreeks vijf uur gealarmeerd en kwam met een tankautospuit, een hoogwerker en een Snel Interventie Voertuig (SIV) naar het pand in de Kerkstraat, meldt de lokale nieuwssite Horst24.

De politie hield weggebruikers zoveel mogelijk op afstand om ruimte te bieden aan de hulpdiensten. In het gebouw was sprake van een flinke rookontwikkeling als gevolg van een schoorsteenbrand, zo gaf de woordvoerder van de brandweer aan. Om half zes had de brandweer de situatie onder controle en kon de winkel weer de deuren openen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu