Max Verstappen: Documentaire hoeft imago niet op te poetsen

Max Verstappen: Documentaire hoeft imago niet op te poetsen

De nieuwe documentaire Max Verstappen: Whatever it Takes is volgens de Limburgse Formule 1-coureur niet per se bedoeld om zijn imago in de media op te poetsen.

„Ik denk dat er niets opgepoetst hoeft te worden of dat het negatief is”, zei Verstappen maandag tijdens de voorvertoning in Amsterdam. „Kijk, zo ben ik gewoon. Mensen vinden het leuk of niet. Als je het niet leuk vindt, moet je ook niet kijken. En als je het wel leuk vindt, hoop ik dat je me blijft volgen”, lacht de coureur van Red Bull Racing

„Ik denk dat het belangrijk is dat je ziet wie ik ben. Tijdens een Formule 1-weekend kan je natuurlijk niet altijd alles zeggen wat je wil, ook al doe ik dat toch wel veel”, lacht hij. „Maar ik denk dat het wel leuk is dat je ook iets meer inzicht krijgt in hoe ik privé ben.”

Lees ook: Is deze zege eindelijk de kentering voor Verstappen?

Jos Verstappen, de vader van Max, vindt dat regisseur Nick Hoedemaker een mooie documentaire heeft gemaakt. „Max staat er niet om te springen dat hij gevolgd wordt met een camera. Maar Nick ligt heel goed in de groep, dus het is niet erg om hem erbij te hebben. Als het aan mij ligt, gaan we absoluut door met filmen zodat er uiteindelijk een vervolg van komt”, stelt Jos Verstappen.

De documentaire is vanaf donderdag 17 december een maand lang exclusief on demand te zien bij Ziggo. Op vrijdag 18 december wordt de complete documentaire voorafgaand aan Formule 1 Café voor het eerst op tv uitgezonden.

Beluister hier de nieuwe Formule 1-podcast van De Limburger:

Brandstof 14 december. Video: De Limburger

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu