Harmonie St. Cecilia Maasbracht huldigt jubilarissen en benoemt Wout de Bot tot erelid

De Koninklijk Erkende Harmonie Sint Cecilia uit Maasbracht heeft haar jubilarissen afgelopen weekend in het zonnetje gezet. Voorzitter Bert van Cruchten verraste de leden zestig jaar of langer lid zijn van de muziekvereniging met een bezoek.
Print

De jubilarissen Harrie Houben (60 jaar lid), Jo Joosten (65 jaar lid), Chris Wilms en Ton Linssen (beiden 70 jaar lid) werden allen gehuldigd met het bondsinsigne. Naast het decoreren van de jubilarissen had de voorzitter nog een eervolle taak. Namens Sint Cecilia benoemde hij Wout de Bot tot erelid van de vereniging. Dit vanwege zijn bijzondere verdiensten, onder andere zijn lidmaatschap van het bestuur de afgelopen 28 jaar. De overige jubilarissen worden op een later, passend moment gehuldigd.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen